Policija uhapsila četiri osobe i pronašla telo Tarića

Policija je privela četiri osumnjičena za ubistvo mladića čija je glava pronađena pre dva dana u kesi pored kontejnera, u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Policija pronašla telo ubijenog Smaila Tarića u Karđorđevom parku.

Povodom nedavnog zločina, kada je pronađena odsečena glava muškarca na ulici Beograda, koji je uznemirio javnost, Ministarstvo unutrašnjih poslova i Tužilaštvo, zajedničkim radom i koordinacijom preduzele su odgovarajuće mere  u cilju identifikacije i otkrivanja počinilaca ovog krivičnog dela, izjavio je Tomo Zorić portparol Republičkog javnog tužilaštva za RTS.

Zorić je rekao da su privedena četiri osumnjičena  energičnom akcijom Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva. Najavio da će ovaj zločin brzo biti rešen, a počinioci izvedeni pred lice pravde.

"U interesu same istrage u ovom trenutku ne možemo dati više informacija , ali ćemo svakako blagovremeno obaveštavati javnost o daljim koracima koje će preduzeti MUP i Tužilaštvo", rekao je Zorić.

Pronađeno telo Smaila Tarića

Pripadnici MUP-a Srbije su oko 15 sati u beogradskom Karađorđevom parku pronašli telo Smaila Tarića (27) iz Malog Zvornika čija je glava pronađena pre dva dana u Bulevaru Kralja Aleksandra, rekao je načelnik Kriminalističkog odeljenja Darko Senić.

On je rekao da su sa telom pronađene i dve mačete kojima je, kako je rekao, najverovatnije izvršen ovaj gnusni zločin.

Senić je objasnio da je telo pronađeno u donjem delu Karađorđevog parka, prema auto-putu ka Nišu u nivou servisa "Porše".

Akcija je izvedena u u koordinaciji sa Specijalnim tužilaštvom i posle "obrade" četvorice uhapšenim pod sumnjom da imaju veze sa ovim zločinom, rekao je Senić.  

Ovu informaciju zvanično je potvrdio i MUP  Srbije, saopštenjem u kome se kaže da je: "Uviđaj u toku i da su na licu mesta pripadnici policije, istražni sudija i okružni tužilac".  

Glava ubijenog Tarića pronađena je posle anonimne dojave jednog građanina beogradskim medijima u Bulevaru Kralja Aleksandra ispred broja 318.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи