Читај ми!

Tragedija kod Paraćina

Tela četvorice mladića pronađena u jednoj kući u selu Svojnovo kod Paraćina. Kako RTS nezvanično saznaje, oni su se otrovali izduvnim gasovima strujnog agregata koji je radio na benzin. U petak dan žalosti u Paraćinu.

19.55 - Izvršno veće SO Paraćin donelo odluku da u toj opštini sutra bude dan žalosti.

13.00 - Preminuli su Miloš Atanacković (1995), Jovan Ilić (1995), Đorđe Marjanović (1996) i Marko Živković (1993), svi dugogodišnji drugovi iz Svojnova. 

12.50 - Pretpostavlja se da su se mladići ugušili od izduvnih gasova strujnog agregata koji je radio na benzin, javlja dopisnik RTS-a. 

12.01 - Mladići čija su tela pronađena jutros, imali su od 17 do 20 godina, nezvanično saznaje RTS. Tela su upućena na obdukciju, ali se pretpostavlja da je uzrok smrti trovanje ugljen-monoksidom.

Policija je jutros oko 8.30 u jednoj kući u selu Svojnovo kod Paraćina našla tela četvorice mladića, potvrdili su iz Policijske uprave u Jagodini RTS-u.

Preminuli su Miloš Atanacković (1995), Jovan Ilić (1995), Đorđe Marjanović (1996) i Marko Živković (1993), svi dugogodišnji drugovi iz Svojnova, javlja dopisnik RTS-a.

Njih je u vikendicu nedaleko od sela juče oko 16 časova dovezao otac jednog mladića Bojan Atanacković, koji im je uključio strujni agregat na benzin i pripremio drva za grejanje.

Atanacković kaže da je jutros oko osam časova došao u kuću. Telo svog sina pronašao je na stolici, njegovog druga na podu, a dvojicu mladića na krevetu. Odmah je pozvao policiju.

Pretpostavlja se da su izduvni gasovi iz agregata ili iz šporeta na drva ugušili četvoricu mladića. Agregat je bio u susednoj prostoriji.

Mladići su telefonom poslednji put razgovarali oko 19 časova sa ocem jednog od njih, a putem interneta javili su se oko 1.30 noću.

Svi u Svojnovu tvrde da da je reč o dobroj deci koja nikada nisu pravila probleme.

Kako javlja dopisnik RTS-a, tela mladića su prevezena na obdukciju u Ćupriju, a istražni sudija Zoran Petrović rekao je da su istražne radnje u toku. 

Број коментара 30

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво