Čitaj mi!

Novo suđenje Ceci Ražnatović

Pred Višim sudom u Beogradu za 5. jun zakazano novo suđenje folk pevačici Svetlani Ražnatović po tužbi Vojislava Đurkovića iz Bijeljine koji tvrdi da mu duguje 116.063 evra sa kamatama.

Ponovljeno suđenje folk pevačici Svetlani Ceci Ražnatović po tužbi Vojislava Đurkovića iz Bijeljine, koji tvrdi da mu duguje 116.063 evra sa kamatama, zakazano je za 5. jun pred Višim sudom u Beogradu.

Taj proces bio je u završnoj fazi, pošto je Prvi osnovni sud krajem prošle godine naložio prinudnu prodaju dela Ražnatovićeve kuće radi namirenja duga, ali je krajem januara postupak izvršenja obustavljen pošto je presuda ukinuta i naloženo novo suđenje.

Vrhovni kasacioni sud ukinuo je pravosnažnu presudu nekadašnjeg Drugog opštinskog suda po kojoj je Ražnatovićeva bila obavezana da Đurkoviću navodni dug 116.063 evra i pripadajuće kamate pošto je usvojio njen zahtev za reviziju.

Suđenje po Đurkovićevoj tužbi sada će zbog vrednosti spora, odnosno visine duga biti ponovljeno pred Višim sudom u Beogradu, a postupak će voditi sudija Jelena Kilibarda, objavljeno je na sajtu tog suda.

Kuća Svetlane Ražnatović u Ljutice Bogdana je pod hipotekom koja je upisana kao garancija da će uplatiti državi iznos koji joj je određen presudom na ime vraćanja protivpravnog prisvajanja novca od prodaje fudbalera "Obilića".

Udovica Željka Ražnatovića Arkana je u toj kući u Ulici Ljutice Bogdana izdržala kaznu kućnog zatvora na koju je, posle sporazuma sa tužilaštvom o priznanju krivice, osuđena zbog protivpravnog prisvajanja dela novca od transfera10 fudbalera "Obilića" i nedozvoljenog držanja 11 pištolja.

Državi duguje još 500.000 evra, pošto je milion evra od kazne uplatila.

Ražnatovićeva će, međutim, pred Viši sud ići već iduće sedmice, u sredu, 21. marta, zbog spora sa koleginicom Jelenom Karleušom.

Na optuženičku klupu Prvog osnovnog suda sešće dva dana kasnije, u petak, 23. marta, kao i njen zet Predrag Ocokoljić, jer im se sudi zbog vređanja i nasilničkog ponašanja prema vlasniku fudbalskog kluba "Mladi proleter" Aleksandru Olareviću.

broj komentara 14 pošalji komentar
(sreda, 29. jan 2014, 14:52) - anonymous [neregistrovani]

A meni duguje.....

Milione evra, jer sam poludio od njene muzike..

(sreda, 14. mar 2012, 20:24) - anonymous [neregistrovani]

hahaahahaha

Ko je terao gospdina da slusa Cecine pesme i sam sebi da nanese dusevni bol , mogao je samo da promeni kanal daljinskim i bola ne bi bilo , a naj manje dusevnim !!!!!

(sreda, 14. mar 2012, 09:22) - anonymous [neregistrovani]

1111

vidi ti nju.

(sreda, 14. mar 2012, 03:06) - Марјан Кнафељц [neregistrovani]

Цеста талцев 8б Јесенице-Словенија

Ако је женска стварно дужна,постоје вероватно какви документи о томе!Ако сва ствар лежи само на тамо неким сведоцима,е онда је све заједно упитно!Знало би ићи по оној."Два лоша,убише Милоша!"Свакако је нешто таћно.Тко има пара,око нјега се јако брзо накупи хрпа просјака,који траже джабе ручак!Па и оних у државним службама!

(utorak, 13. mar 2012, 23:25) - Nemanja [neregistrovani]

A meni?

Meni duguje oko 1 milion evra za nanesenu dusevnu bol slusajuci njene pesme....

(utorak, 13. mar 2012, 22:14) - anonymous [neregistrovani]

koliko sudova

..koliko Sudova treba da sudi ovoj "Prominenciji"..imamo li mi toliko Sudova koliko ona ima Novca..???

(utorak, 13. mar 2012, 22:09) - Виша казна! [neregistrovani]

Сад ће јој досудити...

наножницу за руку!

(utorak, 13. mar 2012, 22:00) - anonymous [neregistrovani]

opušteno

a ko je pa ona da bi ja morao znati da joj sledi novo sudjenje,ej.

(utorak, 13. mar 2012, 21:19) - anonymous [neregistrovani]

aa

neka bi razmisljala dok je uzimala novac

(utorak, 13. mar 2012, 21:02) - anonymous [neregistrovani]

dal je moguce

Ako stvarno duguje daj coveku.