Hapšenje uličnih dilera u Nišu

Policija u Nišu proverom ugostiteljskih objekata pronašla 26 paketića droge i uhapsila pet dilera. Takođe je pronađeno i oduzeto 12 palica, 11 noževa, tri suzavca u spreju i podneto je 66 prekršajnih prijava protiv osoba koje su ih posedovale, saopštila je policija.

Niška policija je u pojačanoj kontroli ugostiteljskih objekata u prethodnih 15 dana uhapsila pet uličnih dilera i pronašla 26 paketića droge, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu, prenosi Tanjug.

Policija je takođe pronašla i oduzela 12 palica, 11 noževa, tri suzavca u spreju i podnela je ukupno 66 prekršajnih prijava protiv 66 osoba zbog posedovanja navedenih predmeta, kao i zbog narušavanja javnog reda i mira i neposedovanja ličnih dokumenata, navode iz policije.

Tokom proteklih 15 dana pojačane kontrole legitimisano je viiše od 1.500 lica, napominju iz policije.

Noćas je izvršena pojačana kontrola u 12 ugostiteljskih objekata i 15 putničkih automobila, pronađena su dva noža i jedan metalni boks, a podneto je sedam prekršajnih prijava, navode iz policije.

Iz policije najavljuju da će nastaviti sa pojačanom kontrolom i obilascima ugostiteljskih objekata kao i svih mesta gde se okuplja veći broj ljudi.

broj komentara 3 pošalji komentar
(četvrtak, 27. feb 2014, 12:14) - anonymous [neregistrovani]

pa sad

Na lokalima zalepiti obavestenje: Ovde nema ulicnih dilera. Hvala

(sreda, 26. feb 2014, 19:34) - anonymous [neregistrovani]

pojacana kontrola

pod hitno instalirati stotina hiljada kamera i raznih prislusnih uredjaja.masovne racije na pijacama trgovima i privatnim kucama.ne sme niko ali bas niko da radi bilo sta sto je i najmanje sumnjivo.zivela sloboda i zbogom srbijo(sreda, 26. feb 2014, 19:00) - anonymous [neregistrovani]

bravo policijo

Bravo policijo! Sada pratite tuzioce i sudije i zastite ih od pritisaka glavnih dilera. Srecno!