NIS snizio cene goriva

Naftna industrija Srbije snizila je cene goriva u proseku za 2,5 odsto, odnosno 2,5 dinara po litru, tako da na NIS-ovim pumpama benzin košta 108,2 dinara.

Prvi put van redovnih 15-dnevnih promena cena, Naftna industrija Srbije je na svojim pumpama pojeftinila naftne derivate. Kompanija je snizila cene goriva u proseku za 2,5 odsto, odnosno 2,5 dinara po litru.

Kako se navodi u saopštenju, litar motornog benzina i bezolovnog motornog benzina pojeftinio je za dva dinara i košta 108,2 dinara po litru.

Cena dizela D2 smanjenja je za tri dinara i iznosi 95,5 dinara po litru, a cena evro dizela je 105,9 dinara po litru. Autogas je jeftiniji za dva dinara i košta 55 dinara po litru.

U NIS-u saopštavaju da je taj korak u skladu sa novom poslovnom politikom i tržišnim poslovanjem kompanije. 

Naftna industrija Srbije ima 474 benzinske pumpe što pokriva 25 odsto srpskog naftnog tržišta.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво