Читај ми!

Uručene nagrade i priznanja na Novosadskom sajmu

Nagrade i priznanja za najbolje kompanije i pojedince u agrobiznisu, kao i pehar ` aspolutnom lideru kvaliteta, uručene su na Novosadskom sajmu. Tradicionalni program „Veče šampiona", predstavlja najbolje iz ovogodišnje ponude sajma.

Za apsolutnog lidera kvaliteta 89. poljoprivrednog sajma, proglašena je kompanija "Patent ko" iz Mišićeva, koja se već trideset godina bavi proizvodnjom stočne hrane, koju izvoze u 44 zemlje sveta.

"Patent sa ovom nagradom koju je dobio, apsolutnog šampiona novosaskog sajma, uzeo je obavezu na sebe da postavljamo još bolje rezultate i da opravdamo ovu nagradu, to će nam dati motivaciju za budući rad i budući nastup u regionu", napomenuo je Dragan Žeželj iz Kompanije "Patent ko"

Najbolji mladi lider agrobiznisa je stočar Dušan Radanović iz Čuruga. Ova nagrada, obavezuje ga, kaže, da u budućnosti pomogne i drugim mladim poljoprivrednicima.

"U poslednje vreme vidimo jake trzaje tražnje ino kupaca, gde treba da se stimuliše i da se nagradi naš poljoprivredni proizvođač. Pored svakog artikla u jednom supermarketu piše da je proizvedeno u Srbiji, što smo mi dobili. Mi ne možemo da kažemo da je to cenovno malo veća razlika ili niža, ali možemo stopostotno da kažemo da se bavimo proizvodnjom hrane koja je no GMO", rekao je Dušan Radanović, stočar iz Čuruga.

Među laureautima, nalaze se kompanije poput ITN grupe i "Imleka", koje epitet najboljih potvrđuju iz godine u godinu.

Sync: 

"Dobitnik, da kažem, ove visoke nagrade, pehara apsolutnog šampiona već 15 godina zaredom, to je jedna nagrada koja mnogo znači u daljem marketingu", istakla je Vera Marković iz ITN Grupa.

Marija Malović iz kompanije "Imlek" istakla je da je ta kompanija dobitnik takođe i najveće nagrade - šampion kvaliteta, za mleko koje proizvodimo.

"Mi poslujemo preko 70 godina u Srbiji, otkupljujemo mleko od preko tri hiljade frmera- kooperanata širom Srbije, i otkupljujemo isključivo domaće mleko sa domaćih farmi sa preko 3500 farmi u Srbiji", kaže Malovićeva.

Veliki broj priznanja, pehara, ali ponuda koja broji više od 1.100 izlagača iz 21 zemlje sveta, najbolji je dokaz da se Poljoprivredni sajam vratio u punom sjaju nakon pandemije, kažu organizatori, za koje je ovo motivacija da jubilarni devedeseti sajam, obori sve rekorde.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи