Читај ми!

Budite odvažni – PKS podržava četvoro mladih preduzetnika za unapređenje i osnivanje firme

U okviru inicijative "Budite odvažni", Privredna komora Srbije će podržati četvoro mladih preduzetnika prilikom registracije biznisa i unapređenja postojećeg posla. Mladi preduzetnici će od Privredne komore Srbije dobiti podršku i moći će da koriste sve njihove besplatne usluge.

Sekcija za omladinsko preduzetništvo Privredne komore je pokrenula u oktobru tu inicijativu sa ciljem da podstakne što veći broj mladih da započnu sopstveni posao, kao i da odeđenim aktivnostima pomognu razvoj postojećih biznisa.

Branislava Simanić iz Privredne komore Srbije je rekla da je cilj inicijative da se mladi ekonomski osnaže i ostanu u svojoj zemlji. Izabrano je četvoro mladih kojima će se pomoći da unaprede posao, ali i da počnu sopstvene biznise.

"Oni će dobiti kompletan mentoring i podršku Privredne komore Srbije. Moći će da koriste sve naše besplatne usluge koje imamo. Takođe, članovi sekcije su omogućili svojim kolegama pomoć pri registrovanju firme, izradi sajta, optimizaciji sajta i besplatne promocije na određenim sajtovima i u časopisima", navela je Simanićeva.

Poručila je da Privredna komora Srbije smatra da mladi treba da budu što više ekonomski osnaženi i da treba da ih podstaknu da započnu sopstveni posao, kao i da je sigurna da će u budućnosti biti sličnih inicijativa.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво