Читај ми!

Piksi potpisivao lopte u fabrici „Rosa vode“

Nastavite da budete još bolji, baš kao i naš nacionalni tim, poručio selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković radnicima fabrike „Rosa vode“ tokom današnje posete.

Novica Tončev, ministar u Vladi Republike Srbije zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština i Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije posetili su fabriku prirodne izvorske vode Rosa i tom prilikom istaknut je značaj očuvanja prirodnih bogatstava ovog jedinstvenog predela Srbije, kao i zajedničke saradnje kompanije Koka-kola HBC Srbija i ministarstva u cilju unapređenja privrednog i društvenog razvoja vlasinskog kraja. Samo tokom proteklih 15 godina, koliko je Koka-Kola HBC prisutna na Vlasini, u fabriku Rosa vode uloženo je 15,5 miliona evra.

Novica Tončev, ministar zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština prilikom posete fabrici pohvalio je podršku koju Koka-kola HBC Srbija pruža.

„Kabinet zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština i Koka-kola HBC Srbija kontinuirano sarađuju na unapređenju i promociji vlasinskog kraja. Velika nam je čast što smo danas zajedno bili domaćini fudbalskoj legendi, nekome ko je i sam dokaz da zalaganje i timski rad donosi najbolje rezultate'', rekao je ministar Novica Tončev.

Svetoslav Atanasov, generalni direktor u kompaniji Koka-Kola HBC Srbija istakao je posebnu čast zbog posete selektora reprezentacije koji je, kako je rekao, nedavno izmamio osmehe na licima ljudi u Srbiji.

„Koka-kola Sistem kao deo lokalne zajednice uvek pruža podršku sportu, ali i principima timskog, fer-pleja. Upravo tome smo svedoci danas u našoj reprezentaciji. Fudbal je timska igra i za pobedu je potrebno da svi rade zajedno kao jedan. Mi u Koka-Kola HBC se vodimo istim principima, delimo iste vrednosti i težimo pobedi, dok pozitivno utičemo na društvo i životnu sredinu", rekao je Svetoslav Atanasov.

Tokom posete fabrici, selektor naše fudbalske reprezentacije potpisao je simbolično fudbalske lopte, a nije izostalo ni fotografisanje sa zaposlenima fabrike Rosa, koji su mu poželeli puno uspeha na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

"Dobre ideje, trud i zalaganje, zajedništvo i radna atmosfera, uvek donose rezultate, a to je nešto što kompaniju Koka-Kola HBC i ovaj kraj zapravo i odlikuje. Znam koliko za lokalnu zajednicu znači što je kompanija ovde, čestitam vam na svim rezultatima, i jedino što mogu da vam poručim jeste da nastavite da budete još bolji, baš kao i naš nacionalni tim", poručio je Dragan Stojković Piksi prilikom posete fabrici Vlasinka.

Kompanija Koka-Kola HBC Srbija, zajedno sa lokalnom samoupravom i uz podršku ministarstva zaduženog za razvoj nedovoljno razvijenih opština u proteklom periodu realizovala je niz projekata za podršku malim preduzetnicima, a poslednji pokrenut je Vlasina-čista ljubav u okviru kojeg je nizom besplatnih radionica namenjenih lokalnim ugostiteljima, još jednom pružena podrška oporavku lokalne privrede nakon izazovnih meseci.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво