Читај ми!

Partnerstvo Telekoma i Vodafona, šta od toga imaju korisnici

"Telekom Srbija" je potpisao ugovor o strateškom partnerstvu sa "Vodafonom", vodećom telekomunikacionom kompanijom u Evropi i Africi. Generalni direktor "Vodafona" Dijego Masida kaže da se raduje zajedničkom radu na prenošenju znanja i iskustva - za potrebe korisnika "Telekoma" u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Strateškim partnerstvom "Telekom Srbija" će koristiti znanja i iskustva "Vodafona" u digitalizaciji proizvoda i usluga, i dobiće bolji pristup globalnom tržištu.

To podrazumeva strateško usmeravanje, konsultantske usluge i podršku u celokupnom procesu nabavki.

Generalni direktor "Telekoma Srbija" Vladimir Lučić kaže da će sada dobiti "Vodafonovu" pregovaračku snagu i mogućnost da dobiju bolje cene telekomunikacione, IT opreme i telefona, što znači da će u budućnosti optimizovati troškove.

"To znači da ćemo imati prostora da budemo i povoljniji za naše korisnike, pa da će korisnici imati taj benefit, a takođe nas 'Vodafon' edukuje kako generalno da proces nabavke bude što transparentniji i jednostavniji", kaže Lučić.

Ugovor "Telekoma" i "Vodafona" je gotovo neverovatan, smatraju poznavaoci.

Urednik ekonomske redakcije Večernjih novosti Dušan Stojaković kaže da će građani Srbije uskoro imati telekomunikacione usluge na nivou najrazvijenijih svetskih zemalja.

"Ugovor sa Vodafonom deluje kao korak dalje jer ta saradnja sa jednom od najvećih kompanija na svetu, koja će ponuditi našem 'Telekomu' sva svoja znanja da unapredi i korisnička iskustva i način na koji će da radi, govori da će građani Srbije uskoro imati telekomunikacione usluge na nivou najrazvijenijih svetskih zemalja", rekao je Stojaković.

Sagovornik kaže da do pre pet-šest godina "Telekom" nije bilo moguće prodati ni za milijardu evra, a danas je, prema podacima sa tržišta, vrednost kompanije pet milijardi evra.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво