Читај ми!

Vladislav Cvetković novi predsednik Upravnog odbora NALED-a

Vladislav Cvetković, direktor za poslovno savetovanje u kompaniji "Prajsvoterhaus kupers", novi je predsednik Upravnog odbora NALED-a, odlučeno je na konstitutivnoj sednici novog saziva.

U naredne četiri godine potpredsednici NALED-a će biti izvršna potpredsednica Hisense Gorenje Europe Stanka Pejanović, kao predstavnik privrede, gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić iz reda lokalne samouprave i Tijana Gajić, direktorka Pexim fondacije, kao predstavnica civilnog sektora.

U saopštenju NALED-a se navodi da Cvetković ima veliko iskustvo u oblastima finansijskog savetovanja, reforme bankarskog sistema i privatizacije.

U drugoj polovini devedesetih radio je u kompaniji "Dilojt", nakon početka tranzicije u Narodnoj banci Srbije i Agenciji za osiguranje depozita, a bio je i direktor Agencije za privatizaciju.

Glavni zadatak novog Upravnog odbora biće strateško usmeravanje organizacije i sprovođenje reformskih prioriteta koje su izabrali članovi NALED-a za period 2021. do 2025. godine, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je najviše glasova, zajednica NALED-a dala reformama u oblasti zaštite životne sredine, prosečna ocena 4,6, razvoju e-uprave, suzbijanju sive ekonomije i unapređenju zdravstvenog sistema, ocena 4,4.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара