Читај ми!

Ribarska banja spremna za letnju sezonu, noćenje u privatnom smeštaju od 800 do 1.400 dinara

Turistički radnici širom planete prošlu godinu će pamtiti kao jednu od najtežih. Uprkos pandemiji, u Ribarskoj banji nadomak Kruševca, lane su zabeležili dobru posetu, a spremno dočekuju i ovu letnju sezonu.

Lekovite sumporovite terme sa padina velikog Jastrepca, od Rimljana do današnjih dana, kao magnet privlače goste u banju koja okružena stoletnim šumama nudi i mnogo više.

"Supruga i ja smo ovde 14. put zahvaljujući upravo toj ljubaznosti na koju nailazimo svakog puta kada dođemo u Ribarsku banju, a tu je i sam kvalitet banje", navodi jedan od gostiju.

Puštanje u rad otvorenih bazena, velnes i sportskog centra, kvalitetna medicinska usluga, brojni sadržaji za aktivni odmor i rekreaciju, banju čine atraktivnom tokom celog leta.

Privatni smeštaj u selu Ribare raspolaže sa 600 postelja, po ceni noćenja od 800 do 1.400 dinara.

"U ovom trenutku svi naši smeštajni kapaciteti su puni. Po rezervacijama koje imamo mi smo popunjeni skroz do druge polovine septembra. Slično je i u drugim kućama. Svi mi koji primamo goste preko vaučera smo popunili smeštaj ove godine već od početka maja", navodi Saša Simić, vlasnik apartmana u Ribarima.

Do mesta se teško dolazi i u Specijalnoj bolnici.

"Popunjenost kapaciteta u ovom trenutku nam je preko 80 odsto znači vrlo blizu onoga kako je to bilo pre korone. Sada vodimo računa da one koji su vakcinisani već spajamo u sobama, onaj ko nije primio vakcinu on bude za sada sam, u jednokrevetnoj sobi , da bi smo eventualno sprečili nekakav ispad", navodi direktor Specijalne bolnice "Ribarska Banja".

Verni tradiciji da svake godine gostima ponude kvalitet više, u vili "Pogled" renoviraju se sobe, a ugradnjom panoramskog lifta Ribarska banja će od ovog leta restoranske usluge učiniti dostupnijim teško pokretnim pacijentima.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво