Читај ми!

Delez Srbija: Netačne informacije o neispravnom mesu u "Maksiju"

Kompanija "Delez Srbija" oglasila se povodom informacije o kvalitetu mesa u supermarketu "Maksi" koja se pojavila na "Vajberu".

Proteklih dana na društvenim mrežama pojavile su se informacije da neki trgovinski lanci na istoku Srbije prodaju meso svinja zaraženih afričkom kugom.

"Delez Srbija" navodi da su te informacije neistinite i da se u svim prodavnicama kompanije "Delez" u asortimanu nalazi isključivo meso koje je prošlo sve neophodne inspekcijske, proizvodne i ostale interne provere u oblasti bezbednosti i kvaliteta proizvoda, navodi se u saopštenju kompanije.

"Pre nego što stigne do kupaca svaki artikal sa kategorije svežeg mesa prolazi strog proces kontrole po najvišim standardima koji počinje već na farmama dobavljača, što kompaniju čini jedinim maloprodajnim lancem na domaćem tržištu koji sistemski kontroliše i ovaj segment proizvodnje", istič se u saopštenju kompanije "Delez".

Dodatno, kako navode, kompanija u svom asortimanu nema sveže meso proizvođača "Juhor", niti su u ukupan lanac nabavke i proizvodnje uključene pomenute farme "Delta Agrar" iz Zaječara.

субота, 20. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво