Čitaj mi!

Er Srbija" u junu leti ka Rostovu na Donu

Nacionalni avio-prevoznik "Er Srbija" saopštio je da će tokom maja pojačati frekvenciju ka Moskvi na sedam letova nedeljno, kao i da će u junu obnoviti letove do Krasnodara i Sankt Peterburga, a uspostaviti nove do Rostova na Donu.

"Er Srbija" će od 4. juna obnoviti letove do Krasnodara a 8. juna do Sankt Peterburga, dok će prvi letovi ka Rostovu na Donu početi takođe 4. juna, a do te destinacije saobraćaće dva puta nedeljno.

Avio-karte za sve navedene letove su već u prodaji, navode u "Er Srbiji".

Direktor komercijale i strategije u "Er Srbiji" Jirži Marek rekao je da ta kompanija nastavlja sa brzim reakcijama na sve promene u ograničenjima putovanja, kako bi iskoristila svaku priliku koja se ukaže.

"Ruska Federacija za nas predstavlja strateški izuzetno važno tržište i veoma smo zadovoljni što ćemo uskoro leteti do čak četiri destinacije u ovoj velikoj državi. Posebno smo ponosni na činjenicu da, posle Osla i Ženeve, pokrećemo liniju ka Rostovu na Donu, kao trećoj potpuno novoj destinaciji u našoj mreži od početka izbijanja pandemije korona virusa, a drugoj tokom ove godine", rekao je Marek.