Читај ми!

Brnabić i Turdenjev o rezultatima NIS-a, nastavlja se realizacija ključnih projekata

Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je sa generalnim direktorom NIS-a Kirilom Turdenjevim o ostvarenim rezultatima te kompanije u protekloj godini i planiranim investicijama i projektima za naredni period.

Ana Brnabić je izrazila zadovoljstvo postignutim rezultatima i aktivnostima menadžmenta NIS-a, uprkos krizi izazvanoj pandemijom, koji se ogledaju u činjenici da su uspeli da obezbede kontinuitet proizvodnje, nastavili realizaciju strateških projekata i sačuvali zarade i radna mesta zaposlenima u kompaniji, navodi se u saopštenju Vlade Srbije.

Kiril Turdenjev je posebno istakao značaj završetka jednog od ključnih projekata druge faze modernizacije Rafinerije Pančevo u koji je uloženo 300 miliona evra.

Naglasio je da će NIS nastaviti da investira u sve ključne projekte predviđene za 2021 godinu a radiće i na unapređenju maloprodajne mreže u Srbiji i regionu.

Na sastanku je bilo reči i o značaju digitalne transformacije kao jednom od značajnih segmenata u poslovanju kompanije NIS, što će doprineti boljoj i bržoj realizaciji poslovnih ciljeva.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво