Čitaj mi!

Novi hotel u Lukovskoj banji biće otvoren do leta, posao za još 50 mladih

U Lukovskoj banji protekle sezone tražilo se mesto više, a svi kapaciteti popunjeni su i u prvom kvartalu ove godine. Zbog toga se gradi još jedan hotel koji bi trebalo da zadovolji potražnju svih onih koji bi ovde da dođu i uživaju u termalnim vodama.

Smeštena na istočnim padinama Kopaonika, na nadmorskoj visini od 700 metara, u carstvu netaknute prirode, Lukovska banja je pravi raj pogodan za odmor, rekreaciju i oporavak.

"Mi se kupamo napolju u ovoj toploj vodi, to je fantastično", kaže Milica dacović koja je došla sa Zlatibora.

Aleksandar Dacović kaže da ih je poslužilo i lepo vreme.

"Usluga je fenomenalna, počev od medicinskog paketa do ishrane, smeštaj, sve je više nego dobro", kaže Aleksandar.

U blagodetima banje uživaju gosti ali i meštani koje je ekonomski interes zadržao ovde.

"Samo u protekloj godini zaposeno je 100 mladih radnika sa fakultetskom diplomom. Tako da se za njih pružaju razne mogućnosti da uče i da se usavršavaju i jednostavno da svi zajedno doprinesemo da ova firma napreduje i bude što uspešnija", kaže doktor iz Lukovske banje Marko Gašić.

Turistički vodič Nataša Todorović kaže da joj je posao dinamičan i interesantan.

"S druge strane kompanija nam konstantno omogućava edukaciju i usavršavanja u poslu, tako da sam ovde ostala da živim i radim i jako sam srećna zbog toga", kaže Nataša.

Početkom leta, kada je najavljeno otvaranje novog hotela, posla će biti za još pedesetoro mladih.

"Izgradnja novog hotela znači veći broj gostiju, bolje poslovanje, bolja popunjenost Lukovske banje i pružanje boljih usluga za goste koji dolaze da se leče i odmaraju u Lukovskoj banji", ističe direktor Lukovske banje Žarko Đurić.

Hotel "Bela jela" kategorisan je sa 4 zvezdice, imaće 200 ležajeva i u njegovu izgradnju Kompanija "Planinka" uložila je više od 8 miliona evra.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">