Čitaj mi!

Majkrosoftov razvojni centar u Srbiji se širi i traži nove ljude

Nova investicija svrstava razvojni centar kompanije u Beogradu u najveće izvan SAD, a posao se širi na kreiranje Azur data servisa.

Majkrosoftov razvojni centar Srbija dobio je investiciju u vidu proširenja tima koji radi na razvoju Azur data servisa. Novootvorenih 60 pozicija predstavlja rast od čak 20 odsto za Majkrosoftov razvojni centar, a čak 30 odsto za Azur data tim koji radi u sklopu centra.

"Naš Azur data tim je veoma dobro pozicioniran kao primarna lokacija za istraživanje i razvoj u Evropi, što dodatno potvrđuje i ova investicija. Pored toga, investicija koju je dobio MDCS sada je u rangu sa najvećim razvojnim centrima (iz Amerike i iz Azije)", izjavio je Dragan Tomić, direktor Majkrosoftovog razvojnog centra u Beogradu.

Ističući da je najveći broj Azur data timova širom sveta zadužen samo za pojedinačne delove scenarija, Tomić kaže da tim u Srbiji radi na razvoju dve usluge.

"Uz sve navedeno, mi smo podrška u slučaju prestanka rada, što znači da rukovodimo ključnim uslugama Azur data tokom našeg radnog vremena, a to je za nas velika odgovornost i čast. Mi svakako postavljamo trendove za Azur data rešenje", ukazao je Tomić.

Nova investicija je povod da Majkrosoftov razvojni centar pozove u svoje redove nove kvalitetne kandidate za zaposlenje iz Srbije i regiona, kao i sve stručnjake koji žive u inostranstvu, a žele da se vrate i nastave IT karijeru u Srbiji.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">