"Er Srbija" od danas leti do Osla

"Er Srbija" je od danas uspostavila direktne letove na novoj liniji između Beograda i Osla. Kako je saopšteno, nacionalna avio-kompanija će do norveške prestonice saobraćati dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom.

Navodi se da je inauguracioni let dočekan tradicionalnim pozdravom "vodenim topovima" na aerodromu Gardermoen koji, udaljen svega 49 kilometara od grada, predstavlja glavnu vazdušnu luku Osla. Iz "Er Srbije" ističu da je prvi let gotovo rasprodat u oba pravca, a karta do glavnog grada Norveške može se pronaći počev od 59 evra po pravcu.

"Izuzetno nas raduje što smo dodatno proširili domet naše mreže, pružajući priliku velikom broju ljudi iz naše zemlje i regiona koji žive u Norveškoj da budu bolje povezani sa svojom domovinom, porodicom i prijateljima. Sigurni smo da će konekcija sa jednim od glavnih evropskih aerodroma u značajnoj meri doprineti jačanju turističkih i poslovnih veza Balkana i Skandinavije," izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju "Er Srbije".

U saopštenju se podseća da nacionalni avio-prevoznik na severu Evrope leti još do Stokholma i Kopenhagena, a navode i da će uvođenje letova do Osla omogućiće bolju povezanost celog regiona sa Skandinavijom.

Kada red letenja dostigne pun kapacitet, "Er Srbija" će svojim putnicima obezbediti dobre konekcije iz Osla preko Beograda do Sarajeva, Tivta, Podgorice, Skoplja, Bukurešta, Sofije, Soluna i drugih destinacija u svojoj međunarodnoj mreži.

Avioni za Oslo sa Aerodroma "Nikola Tesla" poletaće četvrtkom u 06.05 i nedeljom u 17.05.

уторак, 14. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара