APR podneo 25.000 prekršajnih prijava

Agencija za privredne registre pokrenula je oko 25.000 prekršajnih prijava za registrovana preduzeća odnosno preduzetnike koji imaju firme ali ne šalju završne račune i ostala prateća dokumenta Agenciji.

Zakon nalaže, kako je rekao direktor Agencije Zvonko Obradović, ne samo da otvarate firme elektronskin putem već i da šaljete završne račune agenciji i slično.

Na okruglom stolu pod nazivom "Biznis Top 2107-2018". u organizaciji časopisa Biznis i finansije konstatovano je da lista najprofitabilnijih kompanija godinama izgleda isto ali da je prošle godine došlo do promene.

Naime "HIP Petrohemija" je za godinu dana doživela iznenađujući uzlet. Otpisana su joj dugovanja pa je ta firma ostvarila dobit od 40.5 milijardi dinara iako je godinu dana pre imala gubitak od pet milijardi dinara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво