Priznanja najuspešnijim kompanijama u Srbiji

Najuspešnijim srpskim preduzećima dodeljeni su međunarodno priznati sertifikati bonitetne izvrsnosti, kao i priznanje za najbrže rastuća preduzeća u Srbiji. Često se kompanije u inostranstvu upravo na osnovu Bisnod sertifikata odlučuju za saradnju sa preduzećima koja ga imaju.

"Konstruktor Konsalting" iz Beograda dobitnik je Zlatne gazele Srbije 2018. Srebrnu gazelu dobilo je preduzeće "Dizajn arhitektura", a bronzanu "Outsource Insurance Professionals". Oni su brzi, okretni, sposobni da prevaziđu prepreke. Među najdinamičnijim kompanijama u regionu.

"Suština napretka može se definisati u dva aspekta. Prvi aspekt je uspešne i dugoročne relacije sa klijentima, što znači ponovno angažovanje, a u isto vreme investiranje u naše materijalne i ljudske resurse kako bi ponudili više, a time je i obim poslovanja veći iz godine u godinu", navodi Tatjana Vesnić, direktorka marketinga kompanije "Konstruktor konsalting".

Izvrsnost u poslovanju se ne meri samo dobrim poslovnim rezultatima, računaju se i iskreno opredeljenje za transparentno poslovanje, dobra poslovna praksa i težnja ka društvenoj odgovornosti.

"Suština uspeha naše kompanije jeste odnos prema klijentima koji je prijateljski i ulaganja u nove tehnološke procese. Ono što dalje planiramo jeste da se okrećemo ka toj digitalizaciji i ispratimo sve zahteve naših klijenata", navodi Jelena Stanošević, finansijska direktorka kompanije "D. A. Dizajn arhitektura" d. o. o.

Najvažnija je želja za uspehom, ali i rad, usavršavanje, tim i podrška.

"Naši zaposleni su suština uspeha naše kompanije. To su divni mladi, obrazovani ljudi koji su gladni znanja i žele da rastu i usavršavaju se profesionalno zajedno sa kompanijom", navodi Martina Seferović, generalna direktorka kompanije "OIP".

Zlatna gazela postoji već 15 godina. Čak 87 odsto nominovanih kompanija i danas uspešno posluje, a 58,7 odsto ima odličnu bonitetnu ocenu.

broj komentara 0 pošalji komentar