Razvojna agencija Srbije počela sa radom, SIEPA ugašena

Razvojna agencija Srbije formalno je proradila u ponedeljak, 11. januara. To znači i da su istog dana ugašene i agencije SIEPA i NARR (Nacionalna agencija za regionalni razvoj), potvrdila je za "Radio Beograd 1" savetnica ministra privrede Tamara Jurinić, koja je i predsednik Upravnog odbora Razvojne agencije Srbije.

Jurinićeva je naglasila da nije bilo prekida u kontinuitetu rada sa investitorima niti u sprovođenju programa podrške domaćoj privredi, i da je Razvojna agencija Srbije (RAS) od dve ugašene agencije preuzela rad na ukupno 125 projekata.

Tamara Jurinić rekla je da kontinuitet u radu ne znači i da je Razvojna agencija Srbije preuzela sve zaposlene iz SIEPA i NARR.

"RAS nije preuzela ni jedan ugovor o radu iz dve ugašene agencije. U odnosu na SIEPA i NARR, koje su imale ukupno oko stotinu zaposlenih, RAS će imati upola manje radnika. Smatramo da ćemo podizanjem nivoa kvaliteta rada i zahteva prema zaposlenima apsolutno održati kvalitet usluga, bez obzira na to što će delatnost RAS biti proširena i što su pred nju postavljeni ambiciozni ciljevi", izjavila je Jurinić za Radio Beograd 1.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво