Pink prekinuo saradnju sa “Grandom”

Televizija Pink saopštila da više neće sarađivati sa "Grand produkcijom". Pink navodi da je prerastao potrebu za eksternim produkcijama i koprodukcijskim aranžmanima.

Uređivački kolegijum Televizije Pink saopštio je da prekida saradnju sa Grand produkcijom posle decenije saradnje i da nijedan format te produkcije neće više naći svoje mesto u programskoj šemi Pinka.

"Posle toliko godina poslovanja i saradnje, očekivanja da se ona nastavi na dogovornoj osnovi, kao okviru zdravog poslovanja dugogodišnjih partnera, izostala su", piše u saopštenju.

Televizija Pink navela je da je odavno prerasla potrebu za eksternim produkcijama i koprodukcijskim aranžmanima.

"Tokom svih ovih godina, Pink se razvio u najsnažniju televizijsku stanicu Jugoistočne Evrope, potpuno sposobnu da i najsloženije projekte u potpunosti proizvede, oslanjajući se isključivo na sopstvene kapacitete i zaposlene stručnjake", navodi se u saopštenju.

Pink podseća da je imao zdrave i korektne odnose i prema eksternim produkcijama, koje su godinama u Pinku pronalazile šansu za svoje poslovanje i čiji poslovni uspesi nisu izostajali "zahvaljujući Pinkovom sistemu, koji garantuje vrhunske poslovne rezultate".

"Kako se to, od strane Grand produkcije zaboravilo i kako su pregovori o novoj sezoni izašli iz okvira korektnosti poslovanja dugogodišnjih partnera i dotakli politiku ucenjivanja i nerealnih postavki", TV Pink je saopštio da je prekinuo svaku saradnju sa Grand produkcijom.

U saopštenju se navodi da Pink ubrzano radi na pripremi nove programske sezone, koja će biti jača nego ikad.

Број коментара 33

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи