Читај ми!

Zbog oluje otkazani vozovi između Beograda i Novog Sada

Zbog oluje i vremenskih neprilika otkazano je više polazaka vozova između Beograda i Novog Sada, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije.

Jak vetar koji od jutros duva u Novom Sadu na nekoliko lokacija u gradu rušio je drveće i lomio granje. Za sada nema informacija o šteti. Vetar je na Sajlovu i Kamenjaru srušio bandere, kao i jarbol ispred jednog hotela.

Zbog oluje i vremenskih neprilika danas u 9.50 sati otkazano je više vozova između Beograda i Novog Sada, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije. 

U informaciji navode da su velika oluja i vremenske neprilike prouzrokovali tehničke probleme u funkcionisanju sistema kontaktne mreže na deonici između Inđije i Novog Sada.

"Zbog toga su danas već otkazana četiri voza, koji su po redu vožnje trebali da saobraćaju između Beograda i Novog Sada, a otkazani su i polasci putničkih vozova na ovoj relaciji koji su planirani danas do 14.00 sati", navodi se u saopštenju.

Stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije" su na terenu i rade na otklanjanju problema.

"Očekuje se da će u narednih par sati teškoće biti otklonjene i funkcionisanje saobraćaja između Beograda i Novog Sada biti normalizovano", poručili su iz Infrastrukture.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво