Читај ми!

Pripadnici snaga bezbednosti dobili ključeve stanova u Novom Sadu

Pripadnicima snaga bezbednosti uručeni su ključevi stanova u Novom Sadu. Miloš Vučević najavio nastavak gradnje.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je pripadnicima snaga bezbednosti na useljenju u nove stanove i najavio da će zbog velikog interesovanja biti nastavljena izgradnja stanova u Novom Sadu.

"Ovde je izgrađeno 1.972 stana za pripadnike Vojske Srbije, policije Srbije, Bezbednosno-informativne agencije, pravosudne straže, za ljude čiji su najbliži srodnici dali život za otadžbinu i ljude koji su vojni invalidi i koji su plativši najskuplju cenu svakako zadužili otadžbinu da im se bar na jedan način oduži", rekao je Vučević.

Veruje da će se nastaviti sa građenjem stanova za pripadnike službi bezbednosti u Novom Sadu, jer je ogromno interesovanje.

"Verujem da se time menja ne samo stanje u društvu, nego i poruka i odnos prema ljudima koji čuvaju sve nas, sve građane Srbije, čuvaju naše granice, čuvaju naše nebo, staraju se o bezbednosti, a ovim, ako mogu da kažem, ne samo da ćemo se odužiti, nego ćemo ih donekle i obavezati da to rade još bolje ili još savesnije", istakao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Ministar policije Aleksandar Vulin je pripadnicima službi bezbednosti rekao da zemlju čine bezbednom, vrednom življenja, vrednom odbrane.

Poručio je da država Srbija može da računa na svakog pripadnika službe bezbednosti u najtežim vremenima, a da će njihove porodice biti zbrinute.

"Uvek ćete moći da se posvetite onome što iskreno volite - čuvanju vaše zemlje i čuvanju vašeg naroda", naveo je ministar policije.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво