Читај ми!

Akcija policije u Kikindi, Subotici i Somboru, pronađene stotine migranata

Policijski službenici su u akciji na teritoriji Kikinde, Subotice i Sombora pronašli nekoliko stotina migranata koji će biti sprovedeni u prihvatne centre.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sa republičkim komesarom za izbeglice i migracije Vladimirom Cucićem obišao je rano jutros policijske službenike i istakao da  je cilj ove stalne akcije policije poštovanje zakona kako bi se osigurala bezbednost svih, obezbedili humani uslovi života migranata.

Cilj je, takođe, da se, na prvom mestu, obuzdaju krijumčarske bande i da im se uputi jasna poruka da će u Srbiji biti otkriveni, uhapšeni i privedeni pravdi.

Ministar je ponovio da Srbija neće biti parking za migrante i da naša zemlja poštuje zakone, na organizovan i human način brine o migrantima i ima azilni sistem, jedan od najorganizovanijih u Evropi.

"Srbija očekuje od svih, bili naši građani ili migranti, da poštuju zakon. Država Srbija će ispunjavati svoje međunarodne obaveze, ali i voditi računa o svakodnevnom životu naših građana, koji ni na koji način neće biti ometen", kazao je ministar Vulin i poručio da migranti moraju da budu u prihvatnim centrima.  

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара