Читај ми!

Vidim ti stan u Grand kafi

Možda neko misli da je ocrtavanje sudbine u prevrnutoj šoljici kafe praznoverje, ali kažite to Milici Živković kojoj je ispijena kafa donela stan u "Zemunskim kapijama".

Ko pije kafu uopšte ne sumnja u njene čudesne moći, da nas razbudi kada ništa drugo ne pomaže, da je sanjamo na kraju nekog puta ili zadatka kao tačku do koje vredi stići.

Čak i kada se pije na brzinu kafa zahteva mir, makar predah, vreme da razmislimo, povratimo se. U najvećim životnim vrtlozima kafa je trenutak razuma. Zato joj verujemo kada nam na šoljici ili u peni pošalje sudbonosnu poruku.

Zato nije čudo što su se kafopije u ogromnom broju odazvale pozivu Grand kafe da se uključe u nagradnu igru "I miris i ukus i stan". Popularni Deda Mrazovi podelili su 13.000 nagrada onima koji su poslali fiskalne račune posle kupovine Grand kafe.

Jedna od njih je i Milica Živković koja nije imala nameru da učestvuje u nagradnoj igri, ali je to uradila na nagovor prodavačice u radnji gde obično pazari.

"Nikada ranije nisam osvojila neku nagradu, ne verujem previše u igre na sreću, ali pomislila sam zašto da ne pokušam. Poslala sam podatke sa samo jednog fiskalnog računa i ispostavilo se da mi je baš taj jedan račun doneo ogromnu sreću."

A ta sreća je stan u "Zemunskim kapijama", glavna nagrada u igri.

"I dalje ne shvatam šta mi se to dogodilo! Meni je ovo znak da zaista treba verovati u nešto i da se to možda ostvari. Kafu pijem unazad već godinama. Grand kafu prosto obožavam, a kako mi je ona ispunila jednu od najvećih životnih želja, da imam svoj stan, dok kod budem uživala u kafi, moj i izbor moje porodice je samo Grand", izjavila je srećna dobitnica.

Iz Grand kafe poručuju da je njihov cilj da svaki gutljaj njihove kafe bude nagrada za one koji je piju, zbog arome, mirisa i celog rituala koji prati kafu. Nagradna igra je samo podizanje svega toga na viši nivo.

"Naši potrošači su navikli na konstntan vrhunski kvalitet ali i to da stalno osluškujemo njihove potrebe i da se trudimo da ih uvek nagradimo za ukazano poverenje. Kada smo u prilici i da nekoga obradujemo i usrećimo na način na koji smo to sada učinili, naše zadovoljstvo je nemerljivo. Želimo dobitnici mnogo srećnih trenutaka u novom domu, mnogo radosti i smeha i naravno mnogo trenutaka za uživanje u kafi sa najmilijima", kažu iz Grand kafe.

Neka vam prva kafa u Novoj godini bude Grand, a ona će već umeti da vam u šolji nacrta sudbinu koja će vam uz miris i ukus izmamiti i osmeh.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво