Sofronijević u stabilnom stanju, posetio ga Petković

Srećko Sofronijević, koga su teško ranili specijalci kosovske policije, u stabilnom je stanju, izjavio je direktor Urgentnog centra u Beogradu Marko Ercergovac. Petar Petković posetio Sofrinijevića.

Sofronijevića je u Urgentnom centru posetio direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

Metak ispaljen u Sofronijevića bio je namenjen srpskom narodu, rekao je direktor Kancelarije za KiM i dodao da je Sofronijević simbol stradanja srpskog naroda i terora koji doživljava naš narod.

Petković je Sofronijeviću preneo pozdrave predsednika Srbije koji, kako je naveo, svakodnevno brine o tome kako je Srećko, i kako je njegova porodica. 

Direktor Urgentnog centra u Beogradu Marko Ercergovac rekao je da je pacijent u stabilnom stanju, nema znake infekcije i njegov oporavak ide dobrim tokom.

Srećko Sofronijević, koji je ranjen prošle nedelje na Kosovu i Metohiji, prilikom upada jedinica Rosu na sever pokrajine, u ponedeljak je iz Kosovske Mitrovice prevezen u Urgentni centar u Beogradu, zbog mogućih postoperativnih komplikacija.

Sofronijević je prvo primljen u Kliničko-bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici, 13. oktobra, sa teškom prostrelnom ranom u leđima, prelomom lopatice i rebara, a metak je prošao pored vitalnih krvnih sudova na vratu.

On je istog dana hitno operisan, a potom zbrinut na odeljenju intenzivne nege ove ustanove.  

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара