Čitaj mi!

“Uzmi račun i pobedi“ - Marjana u dvostruko većem stanu, Vera dobila dva automobila

Dobitnica glavne nagrade u trećem izvlačenju igre "Uzmi račun i pobedi", Marjana Đekić iz Beograda, potpisala je u Vladi ugovor o vlasništvu dvoiposobnog stana u naselju Zemunske kapije. U Kragujevcu je 15 dobitnika iz prethodna tri izvlačenja preuzelo svoje automobile.

Što je verovatnoća za dobitak manja, sreća je veća, iskusila je to na najbolji način Marjana, koja prelazi u stan dvostruko veće kvadrature od onoga u kome živi.

"Da, kako da ne, već sam poslala nekoliko koverata... Igram ništa ne gubim samo mogu da dobijem", kaže Marjana Đekić, dobitnica stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2021".

Tako je razmišljala i Vera iz Zemuna, kojoj se sa automobilima čak dvaput posrećilo.

"Prvo čudo koje se dogodilo 1. novembra 2020. dobila sam prvi auto ‘fiat‘ 500 L u nagradnoj igri ‘Uzmi račun i pobedi‘, i ove godine sam 25. septembra dobila drugi auto", ispričala je Vera Bosnić, dobitnica automobila u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".

Zorica Tucaković iz Zrenjanina, dobitnica automobila u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" ispričala je da će auto pokloniti sinu koji ima 40 godina, rođendan mu je 27. oktobra, ima dvoje male dece i auto star 19 godina.

Resorni ministar podseća da se sa novom fiskalizacijom, od 1. novembra ulazi u još odlučniju borbu sa sivom ekonomijom.

"Ono što je za vas kao potrošače jako važno, s obzirom da će po novom sistemu svaki račun imati kjuar kod, dakle odmah će potrošač kupac moći da proveri da li je račun ispravan ili neispravan", napominje ministar finansija Siniša Mali.

Za nagradnu igru koju organizuje Vlada Srbije, dnevno stiže i do 200.000 koverata sa fiskalnim računima. Za subotnje nagrade za sada je u konkurenciji 10,6 miliona koverata.