Читај ми!

Otac dečaka koji je napadnut u Kosovskoj Kamenici: Pošalješ dete u prodavnicu i vrati se obliven krvlju

Dvanaestogodišnjeg dečaka srpske nacionalnosti napala su tri maloletna Albanca u centru Kosovske Kamenice. Njega su, kako je ispričao našem izveštaču, napali bez ikakvog povoda, dok se vraćao kući iz prodavnice.

Od udarca u glavu dečaku je krenula krv iz nosa. I Mihailo i njegova porodica pretrpeli su veliki stres, jer do danas problema sa Albancima nisu imali. Policija zna ko su napadači, obavešteni su i njihovi roditelji.

"To su isto maloletna lica, jedan je 13, jedan je 11 i to treće dete ja ne znam koliko godina ima. Obavešteni su im roditelji. Dok smo ja i supruga davali izjavu od njih niko nije bio", kaže Nenad Stanković, otac napadnutog dečaka.

Ističe da su to deca iz albanskih porodica i da do sada nikada nijedan problem nisu sa njima imali.

"Nikada problem nismo imali sa Albancima, normalno smo živeli. Do današnjeg dana niko mi nije došao na vrata da zakuca niti je moje dete nekada nekoga diralo", dodao je Stanković.

Ističe da im je ovo šok.

"Pošalješ dete u prodavnicu dođe ti u lokvi krvi. To je na sve strane krv, iz usta, iz nosa. On je pao dole i dovoljan je udarac u nos da mu krv šiklja na sve strane", naglašava Stanković.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво