Čitaj mi!

Postani pravi profesionalac u hotelijerstvu i ugostiteljstvu – prijavi se za septembarski upis na ohma

Ukoliko imate želju da se bolje upoznate sa radom svih hotelskih operativnih odeljenja ili restorana i znanje i veštine stičete po međunarodnim standardima, sada imate mogućnost da to i ostvarite upisivanjem ohma Akademije u Beogradu.

Svima koji gaje strast prema karijeri u svetu ugostiteljstva i hotelijerstva, ohma pruža priliku da pohađaju usko specijalizovane programe za edukaciju u ovoj oblasti.

Polaznicima su na raspolaganju četiri različita edukativna programa - Culinary, Rooms division, Hotel administration i Food & Beverage Services, nakon kojih će steći međunarodno priznate VET by EHL diplome iz programa za koji se odluče prilikom prijavljivanja.

Nezavisno od toga da li su tek zakoračili u ovaj svet i još uvek nemaju praktično znanje i veštine ili žele da napreduju u karijeri koju su odabrali, svaki od programa podeljen je u tri nivoa koje polaznici mogu pohađati i odvojeno.

Renomirana obrazovna institucija, ohma by winsedswiss, specijalizovana je za edukaciju u oblasti hotelijerstva i ugostiteljstva i nudi motivisanim i ambicioznim ljudima priliku da steknu znanje i veštine neophodne za napredovanje u karijeri. Ovakav obrazovni program je kreiran i licenciran od strane najbolje svetske ugostiteljske škole EHL (École hôtelière de Lausanne), i predstavlja jedinstveni model dualnog obrazovanja.

Dualno obrazovanje jeste upravo ono što izdvaja ovu obrazovnu instituciju u odnosu na ustaljeni način predavanja stručnih predmeta. Ohma je poznata po švajcarskom modelu obrazovanja, odnosno kombinaciji znanja i veština koje polaznici stiču kroz rad sa mentorima i sertifikovanim EHL trenerima.

Takođe, u program su uključena i gostujuća predavanja i radionice koje polaznicima daju dodatnu priliku za vežbe i obuke u različitim okruženjima poput diplomatskih rezidencija i institucija u kojima se zahteva najviši standard ugostiteljstva.

Programi su podeljeni na tri nivoa – Foundation > Intermediate > Advanced i svaki od njih se pohađa šest meseci. Nakon svakog uspešno završenog nivoa polaznici stiču sertifikat, dok nakon 18 meseci intenzivne teorijske i praktične obuke stiču VET by EHL diplomu.

Dobijanjem VET by EHL međunarodno priznatih sertifikata i diploma, polaznicima će se otvoriti vrata ka fantastičnim profesionalnim mogućnostima, ne samo u Srbiji već bilo gde u svetu. Svi oni koji su uspešno završili neki od ovih programa imaće i omogućen mentorski pristup kroz dalji karijerni razvoj, kao i sigurnost ugostiteljske karijere.

Novi upisni rok je otvoren do septembra, a svi koji sebe vide u svetu luksuznog hotelijerstva i ugostiteljstva, mogu da se prijave se putem prijavnog obrasca. Nakon prijave, kandidate očekuje intervju i razgovor sa ohma ekspertima i predavačima.

Za više informacija pogledajte https://ohma.swiss/sr/ ili zapratite ohma Facebook i Instagram profile.