Читај ми!

Mihajlovićeva o projektu "Jadar": Nema radova bez procene uticaja na životnu sredinu

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović govoreći o projektu "Jadar", istakla je da se nikakvi radovi neće izvoditi dok Vlada ne donese odluku, ne završi se studija o proceni uticaja na životnu sredinu i dok konačnu reč o projektu ne daju građani.

"Kada je u pitanju projekat „Jadar", neće biti nikakvih radova sve dok se ne završi studija o proceni uticaja na životnu sredinu, ponovila je u Kruševcu Mihjalovićeva, stoji u saopštenju resornog ministarstva.

Kako je navela, tek će se potom građani najverovatnije izjasniti na referendumu – doneti odluku o budućnosti projekta, što je, kako je ocenila, najdemokratskiji način.

"Sve ostale interpretacije, nakaradna tumačenja, najčešće zlonamerna, rezultat su politikanata koji, pod maskom ekologije, manipulišu građankama i građanima Jadra i Rađevine i pokušavaju da zauzmu neke pozicije na političkoj sceni", ocenila je Mihajlovićeva.

Dodala je da je važno da projekat "Jadar" može kvalitativno da promeni privredu i industriju i da imamo bolji životni standard.

"Kada dođe vreme, onda ćemo o tome razgovarati. Sve drugo su neistine i pokušaji pojedinica da iskoriste ovu temu u predizbornoj godini kako bi stupili na političku scenu", zaključila je Mihajlovićeva.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво