Читај ми!

Malom Gavrilu potreban novac do kraja maja, proslavljeni košarkaši imaju važnu poruku

Gotovo da nema čoveka koga nije pogodila priča o osmomesečnom Gavrilu Đurđeviću, koji boluje od spinalne mišićne atrofije, najtežeg tipa. Za njegovo lečenje potrebno je dva i po miliona evra! Vremena je sve manje.

Sa osam meseci, Gavrilo je tako blizu prvih koraka, a zapravo tako daleko. Najveća prepreka je kako doći do najskupljeg leka.

Gavrilova majka Nevena Đurđević kaže da je do sada prikupljeno 1,66 miliona, ali da fali još 840 hiljada.

"To je zaista velika suma koja nedostaje, ali se nadamo da ćemo uz pomoć humanih i dobrih ljudi, uspeti da prikupimo i taj deo novca", navela je Gavrilova majka.

Nevena je rekla da su dobili poziv iz bolnice u Budimpešti i potrebno je da do kraja maja imaju novac na računu da bi Gavrilo mogao da ode i da bi u junu primio terapiju.

"Gavrilo je u ovom trenutku stabilno, mi strahujemo da se njegovo stanje ne pogorša. Za sada je taj akt gutanja dobar, mada to ne znači da će biti dobar kroz nedeljuju, dve. To je kod ove bolesti nepredvidivo. Nadamo se da će ostati stabilno do primanja terapije. Mi stahujemo da će se njegovo stanje pogoršati, a da nećemo uspeti da prikupimo novac", navela je Nevena Đurđević.

Da bi ovaj mali borac mogao da izađe na teren i da svoj prvi koš, podršku mu pružaju majstori košarke!

"Jedan mali dečak vodi bitku za život, ne može sam, ali zato ima nas. Za Gavrilovo ozdravljenje pošalji 973 na 3030", poručuje svima Bogdan Bogdanović, proslavljeni košarkaš.

I Bobi Marijanović poziva da pomognemo malom Gavrilu, da ima bezbrižno i srećno detinjstvo. "Pošaljite 973 na 3030", kaže proslavljeni as Bobi Marijanović.

Omogućimo Gavrilu da napravi skok šut kada poraste, pošalji 973 na 3030.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво