Читај ми!

Bezalkoholno pivo Hajnekena proizvod godine

"Hajneken 0.0", bezalkoholni proizvod kompanije "Hajneken Srbija", izabran je za proizvod 2021. godine u kategoriji bezalkoholnog piva, na osnovu iskustva potrošača, prenosi Product of the Year Worldwide (POY) Adria d.o.o, organizator izbora "Proizvod godine".

"Hajneken 0.0" je bezalkoholno pivo, napravljeno po jedinstvenoj recepturi i prepoznatljiv je po balansiranom ukusu ječmenog slada i voćnih nota, a usmeren je na odgovornu konzumaciju u svakoj prilici.

"Veliko nam je zadovoljstvo što je naš brend "hajneken 0.0" poneo titulu pobednika za 'Izabran proizvod godine 2021'. Ovo je dokaz poverenja koje su nam ukazali potrošači u Srbiji i činjenica da su prepoznali kvalitet i inovativnost 'hajneken 0.0' proizvoda, kao i našu želju da konzumaciju piva omogućimo čak i u prilikama kao što su ručak tokom radnog vremena ili pre vožnje", navodi se u zvaničnom saopštenju kompanije "Hajneken Srbija".

"Veliki rad i posvećenost tima, prepoznatljiv Hajneken kvalitet i podrška potrošača, ključni su faktori uspeha naše kompanije, koje nastavljamo da negujemo i u godinama koje dolaze, a u kojima ćemo se dodatno truditi da opravdamo poverenje i priznanje koje nam je dato", dodaje se u saopštenju.

Od prvog zrna ječma do poslužene pune čaše piva, kompanija proaktivno deluje kroz brojne inicijative i programe kroz sve svoje brendove, doprinoseći rešavanju ekoloških i društvenih izazova, istovremeno odgovarajući na potrebe potrošača.

Kroz nagradu "Izabran proizvod godine 2021" za brend "hajneken 0.0", kompanija "Hajneken Srbija" svim svojim potrošačima nudi izbor u svakoj situaciji i u svakom trenutku.

U Srbiji, kompanija "Hajneken Srbija" predstavlja proizvođača piva koji aktivno posluje u dve pivare, Zaječaru i Novom Sadu. Dok je pivara u Zaječaru ponosna na svoju dugogodišnju tradiciju i pivarsko umeće koji datiraju još od 1895, pivara u Novom Sadu je jedna od tehnološki najrazvijenijih u regionu.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво