U "Tigrovim" čizmama marširaju vojnici, a i lovci će imati siguran hod

Iako su u procesu restrukturiranja i privatizacije, radnici pirotskog "Tigra" ne sede skrštenih ruku. Svakoga dana proizvedu hiljade pari gumene obuće. Nedavno su "Tigrovi" stručnjaci konstruisali novu čizmu za koju smatraju da je odličan proizvodni i izvozni adut.

U "Tigrovim" čizmama proizvedenim u pogonu u Pirotu marširaju pripadnici elitnih jedinica armija širom sveta. "Tigrovi" stručnjaci sada žele da njihove čizme nose i profesionalni lovci. Zato su konstruisali novu čizmu.

Danijela Aleksov, pomoćnica direktora "Tigra", kaže da čizmu karakteriše dobar savremeni dizajn i odlična udobnost.

"Naši stručnjaci su radili na posebnoj konstrukciji samog đona. Eliminiše povredu zgloba koja je najčešća kod lovaca. Imamo nove materijale koje omogućavaju lov u svim vremenskim periodima", kaže Danijela Aleksov.

Toni Šebez, menadžer prodaje u "Tigru", kaže da će "Tigar apsolut but" omogućiti prisustvo proizvoda u visokom rangu lovačkih čizama na svetskom tržištu gde su prisutni veliki konkurenti "Le Šamo" i "Igl".

Smatra da će moći da postignu prihvatljiviju cenu za isti kvalitet.

"Tigar" proizvodi gumenu obuću za sve namene. Od čizama koje nose najpoznatije vatrogasne jedinice na svetu i kojima bukvalno može da se hoda kroz vatru, preko modernih lovačkih čizama, pa sve do čizama koje mogu da trpe niske temperature i do minus 100 stepeni.

Ono što je glavna karakteristika "Tigrovih" čizama je vrhunski kvalitet i ručna izrada.

"Ovde radimo gumenu obuću od svetski poznatih materijala. Radi se o ručnoj izradi gumene obuće. Konfekcioniranje se radi od mnogo delova i naša gumena obuća je na mnogo većem nivou i boljeg kvaliteta", objašnjava Jasmina Mijalković, direktorka proizvodnje.

"Tigrova" fabrika obuće po obimu proizvodnje i izvoza druga je u Evropi i treća u svetu. Hiljadu i dve stotine radnika ima siguran hod u budućnost zahvaljujući kvalitetnim gumenim opancima i čizmama.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво