Читај ми!

Jovana Joksimović novi glavni i odgovorni urednik Tanjuga

Pošto je Tanjug dobio novog vlasnika, preduzeće "Tačno", za novog glavnog i odgovornog urednika te novinske agencije imenovana je Jovana Joksimović.

Jovana Joksimović je rekla da joj je čast što će biti "na čelu tima najboljih novinara u državi".

Kako je naglasila, privilegija je dobiti mogućnost da se nastavi tradicija Tanjuga duga skoro 80 godina.

"Cilj nam je da budemo tačni, najbrži, objektivni i kredibilni. Sigurna sam da će Tanjug i ubuduće biti okosnica svih važnih događaja u zemlji, regionu i svetu", istakla je Joksimovićeva.

Novinska agencija Tanjug više nije javno preduzeće. Svi servisi Tanjuga su registrovani na firmu "Tačno" d. o. o. čiji je direktor Manja Grčić.

Prema ugovoru sa Republičkom direkcijom za imovinu, žigovi Tanjuga ustupljeni su na korišćenje preduzeću "Tačno" na deset godina.

Pravo svojine na nepokretnostima i pokretnim stvarima, pravo korišćenja na stvarima u javnoj svojini i druga imovinska prava pripadaju Republičkoj direkciji za imovinu.

Manja Grčić naglasila je da počinje modernizacija Tanjuga.

"Plan je da, kao i sve što smo do sada radili, unapredimo, da iskoristimo brend i tradiciju i naše znanje kako bismo napravili najmoderniju agenciju u regionu. U planu su velika finansijska ulaganja kao i otvaranje televizije Tanjug", kaže Grčićeva.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи