Читај ми!

Novi problemi zbog snega – Crna Trava bez struje, putevi zavejani

Nove snežne padavine dodatno su otežale situaciju na jugu Srbije, posebno u opštini Crna Trava. U prekidu je saobraćaj na putevima od Predejana ka Crnoj Travi i od Sastav Reke ka graničnom prelazu Strazimirovci. Tokom noći su evakuisane tri osobe iz zavejanih automobila.

Kako je za RTS rekao Slavoljub Blagojević, predsednik Opštine Crna Trava, neprohodni su svi lokalni putevi koji se čiste prema prioritetu.

Više od polovine opštine je bez struje, sva sela ka Vlasinskom jezeru. Na terenu su četiri ekipe "Elektrodistribucije", a u prekidu je i telefonija.

Ekipe Sektora za vanredne situacije noćas su evakuisale tri osobe iz zavejanih automobila, potvrdio je za RTS Miloš Ćirić, načelnik Jablaničkog okruga.

Snežne padavine otežavaju posao i monterima u opštini Medveđa, gde 14 ekipa, od kojih su 11 iz drugih krajeva Srbije, otklanja kvarove.

Bez električne energije već osamnaesti dan više je od stotinu domaćinstava u dvadesetak sela. Njima su obezbeđeni agregati.

Struje dvadeset dana nema ni u četiri najudaljenija leskovačka sela iznad vodosistema Barje, a proteklog vikenda su od grada dobili pakete pomoći, agregate i naftu.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво