Читај ми!

Vučić o slučaju Aleksića: Nadležni organi obavljaju dobar posao

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da u slučaju Miroslava Aleksića, koji je optužen za silovanje nekoliko polaznica njegove škole glume, nadležni organi dobro obavljaju posao, što su, kaže, i žrtve istakle.

Svako dalje komentarisanje tog slučaja dok ne bude završeno bilo bi, kaže predsednik, u javnosti protumačeno kao mešanje u sudski postupak.

Međutim, kao otac jednog ženskog detata, istakao je da je činjenje takvog "nedela" nešto najogavnije.

"Sve drugo što bih rekao, neko bi mogao da protumači na pogrešan način, da kaže da se mešam u sudski postupak i to ne smem da radim", rekao je Vučić novinarima u Kragujevcu nakon posete Crkvi Svetih novomučenika kragujevačkih u Šumaricama.

O karikaturi u NIN-u

Štampa u Srbiji je slobodna, a građani, verujem, vide napredak zemlje i ko kako radi u njihovom interesu, komentar je Vučića na karikaturu u nedeljniku NIN.

Ističe da građani vide nove puteve i pruge, kao i svoj džep, iako je svestan da građani nisu uvek dovoljno srećni situacijom u zemlji, ali da je uveren da trenutno vide da zemlja ide napred.

"Nisu ljudi glupi da ne vide da se naša zemlja bori bolje i organizovanije za vakcinaciju nego 90 odsto zemalja EU", rekao je Vučić.

Kaže da sva vređanja i optužbe za najteža krivična dela koja stižu na njegov račun mnogo više govore o onima koji ih šalju.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво