Читај ми!

Uručeni ključevi automobila dobitnicima nagrade "Uzmi račun i pobedi"

Dobitnicima prva četiri kruga ovogodišnje nagrade "Uzmi račun i pobedi" danas su u Kragujevcu dodeljeni ključevi automobila "fijat 500L".

Ključeve 20 automobila uručila je ministarska za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević koja je rekla da uzimanje fiskalnih računa ima ogroman značaj, jer državi omogućava da pravi čvrste i odlučne korake u borbi protiv sive ekonomije.

Kaže da je povećanje poreskog prihoda za dobrobit svih nas i da na taj način možemo da ulažemo u državu - gradimo vrtiće, škole, ustanove socijalne zaštite...

"Ovo je veliki korak za sve nas. Zadovoljni smo odzivom naroda za učešće u ovakvoj nagradnoj igri. Danas je ovim ljudima donelo nagradu, ali će u budućnosti svima nama omogućiti da budemo nagrađeni ulaganjem u našu zemlju", rekla je Kisić Tepavčević.

Među dobitnicama automobila je i Olga Šćepanović koja je za Tanjug rekla da je odlučila da učestvuje u nagradnoj igri čim je pokrenuta i da je već imala neke račune koje je poslala, ali da nije očekivala da će dobiti nagradu.

Nada Živkov iz Tovariševa kaže da već par godina šalje koverte, ali da je ove godine poslala samo tri, te izrazila zadovoljstvo što je izvučena.

Dvadesetjednogodišnji Matija Rašković rekao je da je pomagao majci oko prikupljanja i slanja računa i da je prvu vožnju poklonio ocu.

Peto i poslednje izvlačenje prvog kruga ovogodišnje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" najavljeno je za subotu, 26. decembra.

Sve građane koji učestvuju u borbi protiv sive ekonomije u subotu očekuje deset automobila "fijat 500L", trosoban stan u Zemunskim kapijama i glavna premija prvog kruga - stan u "Beogradu na vodi".

U konkurenciji je oko šest miliona koverata koji ostaju u igri i za drugi krug koji je planiran za početak sledeće godine.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, uz podršku NALED-a, pravo učešća imaju svi punoletni građani koji pošalju koverte sa deset fiskalnih računa ili deset slipova, ne starijih od 1. septembra ove godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво