Читај ми!

Dobitnica stana: Moji sinovi koji su u inostranstvu će imati gde da se vrate

Vesna Cvetković iz Kragujevca, dobitnica stana u naselju Zemunske kapije navodi za RTS da još uvek ne može da poveruje da sve ovo nije san i da je presrećna, jer će sada njeni sinovi koji su u inostranstvu imati gde da se vrate.

Vesna Cvetković navodi za RTS da je najsrećnija žena u Kragujevcu, ali i da je istovremeno zbunjena i da još uvek ne može da poveruje da je baš ona dobitnica najvrednije nagrade - stana u naselju Zemunske kapije u igri "Uzmi račun i pobedi 2020" .

"Kad sam čula svoje ime na televiziji bila sam u sobi. Televizor mi je bio uključen, ali jednostavno nisam očekivala, pa nisam obraćala nešto pažnju na izvlačenje", objašnjava Vesna Cvetković svoje stanje kada je čula svoje ime na televiziji.

Dodaje da je stan dobrodošao jer ima dva sina koja rade u inostranstvu i da jedan od njih planira uskoro da se vrati u Srbiju. 

"Imam dva odrasla sina, oni trenutno nisu tu. Jedan je u Kini, a drugi u Rusiji. Mlađi koji je profesor engleskog je planirao da se nakon ove školske godine vrati u Srbiju", navodi Cvetkovićeva. 

Dodaje da je i u prethodnoj sezoni učestvovala u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", ali kako kaže, do sada nije ništa dobila.

четвртак, 30. мај 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије