Читај ми!

Koka-kola HBC Srbija pokrenula platformu za ugostitelje - "HoReKa zajednicu"

Platforma "HoReKa zajednica" namenjena je svima koji posluju u HoReKa sektoru - vlasnicima, menadžerima, konobarima kao i onima koji su zainteresovani da grade budućnost u ugostiteljskom sektoru. Korisnici će, u okviru ove platforme, moći da kreiraju svoje profile, prate dešavanja i trendove u svetu ugostiteljstva, postave oglas za posao, ili pak nominuju temu za diskusiju

Svi koji su pratili onlajn konferenciju koju je organizovala Koka-Kola HBC Srbija imali su priliku da saznaju koje su veštine neophodne za rad u HoReKa sektoru, kako da ih steknu ili unaprede, ali i da čuju uspešne priče mladih ugostitelja koji, i pored svih izazova, sa osmehom obavljaju svoj posao.

Koka-kola HBC Srbija na ovaj način želi dodatno da osnaži ovaj sektor i pruži podršku svojim najznačajnijim partnerima.

"Naša platforma će vlasnicima objekata u HoReKa sektoru i menadžerima omogućiti poslovne pogodnosti u saradnji sa našom kompanijom. Sa druge strane, konobarima i ljudima koji traže posao ponudiće relevantna znanja. Ono što je najveća prednost ove platforme je povezivanje ugostiteljskog sektora, lakša i efikasnija komunikacija 24 sata, 7 dana u nedelji", istakla je direktor marketinga Koka-Kola HBC Bojana Nenadović.

Generalni direktor Koka-kola HBC Srbija Svetoslav Atanasov kaže da je da ta kompanija ni u
turbulentnim vremenima ne odustaje od podrške HoReKa sektoru.

„Kao nikada pre, povezali smo se sa našim prijateljima i partnerima iz HoReKa sektora, našim kupcima, potrošačima, sa mladima koje vidimo kao pokretače promena. Naučili smo i da pažljivije osluškujemo naše partnere, uvodimo inovacije kao što je i sama paltforma HoReKa zajednica, prilagođavamo podršku i programe tako da odgovaraju uslovima poslovanja u novoj realnosti", istakao je Atanasov.

Juraj Kozma, suvlasnik jednog od prvih koktel barova u Beogradu "Kultura Bar" naveo je da nove generacije imaju znanje dostupno na "klik", ali i da je potrebno da prođe period da shvate da iskustvo ne može da se "zipuje".

"Mladi treba da obrate pažnju na svoje goste, da im pruže podršku, naravno da se ne zaborave znanje i barske veštine."

Boban Lazarević, vlasnik najpoznatijeg koktel bara u Kragujevcu -"Buenavista" pohvalio je platformu ističući da je prava stvar što je lansirana i što će omogućiti razmenu iskustava sa ljudima koji rade u ugostiteljstvu.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи