Читај ми!

"Uzmi račun i pobedi 2020" – biće podeljeno 12 stanova i 60 automobila

Prve koverte koje su poslate za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi 2020" biće izvučene 21. novembra u 17.55, u programu uživo koji će biti emitovan na Radio-televiziji Srbije, rečeno je na konferenciji za medije.

Nagradna igra biće podeljena u dve faze, a tokom prve, koja će trajati do 26. decembra, biće organizovano šest izvlačenja i podeljeno ukupno šest stanova i 30 automobila.

Naime, od 21. novembra biće izabran prvi dobitnik stana i dobitnici pet automobila, što će biti procedura i za narednih pet subota do 26. decembra.

Vukašin Grozdić iz Kabineta premijerke Ane Brnabić rekao je da u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2020" mogu da učestvuju svi punoletni građani Srbije sa prebivalištem u našoj zemlji.

Ističe da je potrebno da u koverat ubace 10 fiskalnih računa ili slipova, čija pojedinačna vrednost nije manja od 100 dinara i koji nisu stariji od 1. septembra.

Grozdić je naglasio da se fiskalni računi i slipovi ne smeju slati zajedno.

Najavio je da će svi elementi kao bi trebalo da izgleda fiskalni račun biti objavljeni na sajtu uzmiraccun.rs i u dnevnom listu Politika.

Sa prednje strane potrebno je napisati "Uzmi račun i pobedi", a na poleđeni ime i prezime, adresu i broj telefona.

"Ukoliko tih podataka ne bude, koverta se neće smatrati validnom", rekao je Grozdić.

Koverte se ubacuju u poštansko sanduče, a slanje je bespatno. Jedan učesnik može poslati neograničen broj koverata i može osvojiti više nagrada.

Nagradni fond čine 12 stanova i 60 automobila, dok će u prvoj fazi nagradne igre biti podeljeno šest stanova i 30 automobila marke "fijat 500L".

Stanovi koji će biti dodeljeni su u različitim naseljima i različitih veličina.

Trosoban stan veličine 70 kvadratnih metara je u Zemunskim kapijama, u istom naselju su i četiri dvosobna stana površine 50 kvadratnih metara, dok je jedan u "Beogradu na vodi", na 22. spratu kule K2, površine 56 kvadratnih metara.

Lokalne samouprave će se, takođe, takmičiti za nagradu po kategorijama male, srednje i velike i iz svake kategorije biće proglašena po tri pobednika koji će dobiti po 20.000 evra za uređenje parkova, škola, vrtića...

Pobednice će biti one lokalne samouprave čiji građani, po glavi stanovnika, pošalju najviše koverata.

уторак, 19. март 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво