Kako započeti karijeru u novoj realnosti – regionalna onlajn konferencija za mlade

U okviru programa "Koka-kola podrška mladima", ove godine biće realizovana prva onlajn regionalna konferencija koja će okupiti poznate preduzetnike i influensere, navodi se u saopštenju.

Na konferenciji će učestvovati Ena Čubrilo, poznatiju kao Ena Luna, popularni di-džej Lea Davogić, Nikola Radojčić, jedan od osnivača brenda "Dechkotzar", Andrijana Vešović, poznatija kao Zombijana i Vladimir Vulić, konsultant u oblasti digitalne transformacije, inovacija i društvenih medija i suosnivača "Digitalizuj.me".

Kako se navodi, oni će mladima preneti svoja iskustva i izazove sa kojima su se susretali tokom svog razvojnog puta i ohrabriti ih da hrabro započnu svoju karijeru u vremenu nove realnosti.

Onlajn konferencija će se održati u sredu, 30. septembra u 12 časova putem onlajn platforme. 

Učešće na vebinarima u okviru konferencije je besplatno. Svi zainteresovani mogu da se registruju putem sajta coca-colapodrskamladima.com/registracija/ nakon čega će im biti prosleđen i pristupni link za učešće na konferenciji.

Kako se navodi, četvrtu godinu zaredom, "Koka-kola HBC" osnažuje mlade između 18 i 30 godina, koji nisu zaposleni i ne pohađaju neki od programa obuke u Srbiji i Crnoj Gori i poziva ih da pokrenu svoje karijere.

Platforma "Koka-kola podrška mladima" mesto je gde mladi kroz edukativne vebinare, inspirativne predavače, a potom i mentorstva zaposlenih u kompaniji, mogu da se upoznaju sa primerima dobre prakse, dobiju smernice i praktična znanja, kako bi započeli sopstveni biznis ili karijeru na tržištu rada.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво