Četiri stvari koje morate uzeti u obzir u potrazi za novim porodičnim domom

Jedna od značajnijih odluka koju donosite u životu je useljenje. Zato dobro razmislite – koji su to kriterijumi koje želite da vaš novi životni prostor ispunjava?

Kupovina nekretnine nije nešto što činite često, pogotovo kada je u pitanju odabir porodičnog doma. U potrazi za idealnim stanom, porodice se sve češće okreću modernim kompleksima koji pružaju mnogo više od samog mesta za život. Jedno od najtraženijih je Belgrade Waterfront, najveći razvojni projekat na samoj obali Save, a evo i zbog čega: 

1. Lokacija, Lokacija

Odlična povezanost sa ključnim gradskim tačkama i sadržajima čine Belgrade Waterfront jednom od najatraktivnijih lokacija za porodice. Zapamtite, vi birate okruženje u kome će vaša deca odrastati - zato su blizina škola i vrtića, ali i zabavnih sadržaja, parkova i reke, nezaobilazne stvari na listi želja. Tome obavezno dodajte i dovoljan broj parking mesta - za vas, ali i za vaše goste.

2. Dobra organizacija prostora

I više od toga. Belgrade Waterfront u ponudi ima najrazličitije strukture stanova, prilagođene vašim potrebama. Osim otvorenog plana i povezanosti dnevne sobe, kuhinje i trpezarije koji omogućava da porodica bude uvek na okupu, svi stanovi imaju terase sa najlepšim pogledom na reku, grad, park ili Kulu Beograd, budući simbol grada. Ugradni elementi poput ormara, kao i prostorija za vešeraj, dodatne su pogodnosti koje će vam omogućiti da maksimalno iskoristite i dobro organizujete vaš budući dom.

3. Dodatni sadržaji

U okviru ovog modernog beogradskog naselja, svaka zgrada poseduje svoje uređeno dvoriše i igralište za decu, pa mališani imaju prostor za igru na otvorenom, u bezbednom okruženju u okviru samog objekta. Ali to nije sve! U pojedinim zgradama u okviru Belgrade Waterfront, stanarima su na raspolaganju i privatan vrtić, teretana ili bazen u sklopu zgrade, a svaka zgrada ima recepciju, video nadzor i obezbeđenje.

4. Sve na dohvat ruke

Osim onoga što vam je dostupno u okviru same zgrade, podjednako je važno i ono što vas čeka kada iz nje izađete - i to na najviše nekoliko minuta šetnje. Najlepše beogradsko šetalište Sava Promenada, jedna od najvećih prestoničkih zelenih oaza Savski Park, najveća regionalna šoping destinacija Galerija Belgrade, ali i pregršt kafića, restorana, prodavnica i prostora posebno dizajniranih za dečiju zabavu, poput Sava Play, predstavljaju neke od sadržaja koji će ovaj jedinstveni projekat na obali Save svrstati u vrh vaše liste prilikom odabira budućeg porodičnog doma.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво