Koji nastavnik će imati najviše magije

U nedelju u ponoć ističe rok za nastavnike osnovnih i srednjih škola da se prijave za najbolji primer nastave na daljinu.

Još tri dana je ostalo do isteka roka za nastavnike i stručne saradnike osnovnih i srednjih škola da se prijave na konkurs za izbor najboljih primera nastave na daljinu.

Za nešto više od mesec dana, prijavilo se 200 škola, a pristiglo je čak 400 prijava iz svih krajeva Srbije, rekao je za RTS Dušan Vasiljević iz Naleda.

Prema njegovim rečima, glasanje je osmišljeno tako da sa jednog naloga može da se raspodeli 10 glasova i to najviše tri glasa po prijavi.

Nagrade za prvo mesto su studijsko putovanje u Estoniju i Finsku.  

Vasiljević je naveo i da će biti dodeljena i posbna nagrada publike, a da svi koji žele mogu da glasaju za predloge na sajtu jpd.rs.  

Javni medijski servis Srbije je, kaže Vasiljević, ocenjen veoma visokom ocenom, kao i nastavnici koji su učestvovali u toj nastavi. 

Prijave na konkurs pod sloganom "Magija je u rukama nastavnika" moguće je dostaviti do 31. maja do ponoći, dok glasanje publike traje do 7. juna 2020, kako bi svi zainteresovani roditelji, đaci i šira javnost stigli da pogledaju sve pristigle primere. 

Da bi konkurisali za jednu od 12 nagrada, potrebno je popuniti formular i priložiti kratku prezentaciju.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво