"Masterkardu" nagrada Virtus za doprinos izgradnji roditeljske kuće

Kompanija "Masterkard" dobitnik je ovogodišnje nagrade Virtus za doprinos na nacionalnom nivou. Ova nagrada Fondacije za filantropiju "Trag" dodeljena je za donaciju "Masterkarda" uručenu Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka, kao doprinos izgradnji roditeljske kuće u Beogradu. Radio-televizija Srbije bila je nosilac medijskih aktivnosti kampanje "Zajedno za kuću koju zaslužuje svaki superheroj".

U našim emisijama informativnog programa, kao i na sajtu RTS-a, emitovali smo promotivni spot ove kampanje, kao i novinarske izveštaje o njenom cilju, uz apel da se u skladu sa mogućnostima i svi naši sunarodnici uključe u ovu inicijativu i daju doprinos.

Donatorska kampanja trajala je šest meseci a potom je "Masterkard" donirao NURDOR-u 250.000 evra, kao doprinos izgradnji nove, do sada najveće roditeljske kuće u Beogradu. Kampanja je od nacionalnog značaja, s obzirom na to da je Beograd najveći dijagnostički i terapeutski centar u koji na lečenje dolaze deca iz cele Srbije i regiona.

Kampanja "Zajedno za kuću koju zaslužuje svaki superheroj" predstavlja do sada najveću lokalno društveno odgovornu kampanju koju je kompanija "Masterkard" sprovela u Srbiji. 

"Osnovni postulat našeg poslovanja je da poslujemo dobro čineći dobro, a to ostvarujemo tako što našu tehnologiju i proizvode upošljavamo u korist lokalne zajednice. Naš cilj je da i ubuduće realizujemo projekte koji će doprineti boljitku lokalne zajednice i inspirisati pojedince da budu deo borbe za opšte dobro", izjavila je Jelena Ristić, direktor za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji "Masterkard".

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара