Trka na Kopaoniku, prikupljeno 800.000 dinara za roditeljsku kuću

Javno preduzeće "Skijališta Srbije" i humanitarna organizacija Nurdor organizovali su humanitarnu ski trku na Kopaoniku i tom prilikom prikupljeno je 800.000 dinara. Na trci koja je održana na stazi Karaman greben učestvovalo je više od 100 takmičara.

U muškoj kategoriji najbolje vreme imao je Dragan Jevtić, drugo mesto zauzeo je Milisav Vuković, dok je treće mesto osvojio Damir Kapric. U ženskoj kategoriji prvu poziciju zauzela je Ivana Brajković, drugo mesto pripalo je Sofiji Munić, dok je treće mesto osvojila Milica Simonović, saopštilo je JP "Skijališta Srbije".

U dečijoj kategoriji prvo mesto osvojio je Uroš Jeličić, drugo mesto zauzeo je Dušan Kostić, a treće mestoVukan Ivezić. U kategoriji najmlađih, prvo mesto osvojio je VigorDavidović, drugo mesto Maša Senjanović, a treće mesto Dušan Seočanac.

I ove godine je tradicionalna ski trka "Skijališta Srbije" imala humanitarni karakter pod sloganom "Zagrli snažno!", a sredstva koja su prikupljena idu za izgradnju i opremanje Roditeljske kuće u Beogradu.

"Majice će i dalje biti u prodaji, a zainteresovani mogu da ih naruče putem Instagram profila Skijališta Srbije", navedeno je u saopštenju.

broj komentara 0 pošalji komentar