Za Monikom tragaju i Vojska i policija, otmičar na Interpolovoj poternici

I dalje se intenzivno traga za 12-godišnjom Monikom Karimanović iz Suvog Dola kod Niša i Ninoslavom Jovanovićem, za koga se veruje da je oteo devojčicu. Policija pretražuje sva sela u okolini Knjaževca.

Deset je dana od kada je nestala 12-godišnja devojčica Monika Karimanović iz Suvog Dola iz Niša.

Policija intenzivno traga za njom, ali i za Ninoslavom Jovanovićem, koji se sumnjiči da je oteo devojčicu.

U akciju su pored lovaca, građana, preduzeća koja se bave privatnim obezbeđenjem, uključeni pripadnici Vojske Srbije i BIA. 

Potrazi se pridružilo i više od 100 pripadnika Vojne policije i Tima za traganje i spasavanje Specijalne brigade Vojske Srbije sa službenim psima. 

Dopisnik RTS-a javlja da su danas iz Brzog broda, naselja u kome je Monika nestala, u potragu krenuli građani i pojedini niški taksisti.   

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je danas da da su male šanse da je Ninoslav Jovanović prešao granicu,  ali da je za svaki slučaj stavljen na Interpolovu poternicu. 

Ninoslav Jovanović iz Malče proveo je 12 godina u zatvoru na izdržavanju kazne zbog seksualnih delikata.

Po izlasku iz zatvora vrlo brzo je ponovo pritvoren zbog seksualnog uznemiravanja putem društvenih mreža. Oslobođen je u martu ove godine.

Policija je objavila njegovu fotografiju, uz poziv građanima da se jave ukoliko ga prepoznaju, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju. 

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво