U Valjevu otežana isplata penzija, u Nišu uobičajeno

Zbog obustave rada, na šalterima u glavnoj valjevskoj pošti danas nisu isplaćivane penzije. Platni promet u niškim poštama, kako nezvanično saznajemo, radi uobičajeno.

U glavnoj valjevskoj pošti danas nisu isplaćivane penzije, ali su pojedini šalteri u drugim manjim poštama u Valjevu radili i penzije su se mogle podići.

Prema infomacijama predstavnika radnika iz Glavne pošte, koji su u obustavi rada, poštari u Valjevu za sada neće deliti penzije na kućnim adresama.

Platni promet u niškim poštama, kako nezvanično saznajemo, radi uobičajeno, što znači da su penzioneri danas na šalterima mogli da podignu penzije.

Primaju se i pošiljke, ali zbog obustave rada u glavnom distrubutivnom centru koja je, kako nam je nezvanično potvđeno, još na snazi, rok isporuke građanima ne mogu garantuju.
 

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 10. dec 2019, 15:00) - milan lala [neregistrovani]

Posta i penzije ?

Penzije treba drzava da direktno uplacuju penzionerima na njihov bankovni racun i da penzioneri onda koriste svoju bankovnu karticu i sa njom placanju racune i kupuju. A kad im treba gotovina mogu je izvaditi sa svog racuna uz pomoc kartice na bankovnim automatima, umesto sadasnjeg zastarelog
ne potrebnog cekanja postara sa gotovim novcem . Posta neka se bavi pismima i drugim raznim posiljkama. .