Ministarstvo od železnica traži izvinjenje meštanima Jasenovika

Zbog bezbednosti stanovnika, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture naložilo je da se obustavi železnički saobraćaj na pruzi Niš–Zaječar do završetka rekonstrukcije ove pruge.

Odluka je doneta zbog bezbednosti stanovnika svih naselja u čijoj blizini prolazi teretni železnički saobraćaj, imajući u vidu da su se za kratko vreme dogodila tri iskliznuća vagona na deonicama ove pruge.

Nalažemo direktorima železničkih preduzeća da hitno podnesu izveštaj o svim detaljima događaja koji su mogli da ugroze bezbednost građana.

Od železničkih kompanija očekujemo da se izvine građanima Srbije, a pre svega stanovnicima Jasenovika, gde su se dogodila dva iskliznuća vagona.

Ministarstvo insistira i zahteva da se utvrde sve činjenice u vezi sa iskliznućima vagona na pruzi Niš–Zaječar i ispita odgovornost svih učesnika.

Takođe, Ministarstvo traži od Direkcije za železnice da proveri valjanost licenci svih operatera.

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 14. feb 2019, 10:27) - anonymous [neregistrovani]

smeske

ovo je bruka sto se desilo, da se selo seli zbog jedne cisterne, pa bolje da ste zvali seljake da dodju i rukama vrate tu cisternu na mesto, ni u drevnom egiptu nije bilo potrebno ovoliko vremena da se pomeri kameni blok, pa i curenje je prirodno ponekad amonijak je inace prirodni gas, a seljaci ga imaju ispred kuce u obliku piramide, veoma su otporni, izvinjenje i treba.

(četvrtak, 14. feb 2019, 10:20) - Rastko [neregistrovani]

eh izvinjena

Ma ljudi da li je ovo moguce, nije vam ovo fudbal, krivicna treba... a ne jalova izvinjena