Inicijativa da se po Oliveru Ivanoviću nazove ulica u Beogradu

Vlatko Sekulović, advokat ubijenog predsednika GI "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, podneo je Komisiji za spomenike i nazive trgova i ulica inicijativu za imenovanje ulice u Beogradu po Ivanoviću.

"Nadam se da će inicijativa biti prihvaćena, bez obzira na to ko bude pobedio na izborima u Beogradu, 4. marta", objavio je advokat Vlatko Sekulović na Fejsbuku i dodao da smatra da "toliko dugujemo Oliveru".

Oliver Ivanović je ubijen 16. januara u Kosovskoj Mitrovici, prištinski organi još istražuju njegovo ubistvo, a odbijaju učešće srpskih državnih organa u toj istrazi.

broj komentara 3 pošalji komentar
(nedelja, 04. feb 2018, 21:56) - Milan [neregistrovani]

Pametan predlog

Ulice i trgovi svakako. Ali komentar o predlogu da se autoput nazove po junaku i pravedniku Oliveru Ivanoviću je odličan. Taj čovek to zaista zaslužuje, zbog svog truda i žrtve! Oliver Ivanović je velikan i mučenik.

(nedelja, 04. feb 2018, 17:01) - anonymous [neregistrovani]

Mislim

Zbog ozbiljnosti ovog datog istorijskog momenta sto se tice nase juzne pokrajine i zbog nje i njenog znacaja za Srbiju, Oliver Ivanovic zasluzuje u ime svog stradalnog naroda na Kosovu i Metohiji, u ime zivih i umrlih za Slobodu i demokratiju, u ime cele Srbije i Republike Srpske, da autoput koji vezuje Kosovo, Centralnu Srbiju, Republiku Srpsku i Vojvodinu, nosi njegovo ime.Ovo je veoma vazno iz patriotskih i prosvetnih razloga za celu Srbiju a ne samo jedna ulica.Tako ce neprijatelji shvatiti da su grdno pogresili sto su oduzeli zivot jednom Srbinu koji je samo mislio na Slobodu i Demokratiju i koji je mucki stradao i ubijen.

(nedelja, 04. feb 2018, 16:47) - anonymous [neregistrovani]

Postovana gospodo,

ovaj covek je to zaista zasluzio. No, daleko bi nas vise radovalo da se pohvataju zlikovci, koji su kaubojski ugasili zivot coveka, koji je od pocetka do kraja bio COVEK.