Najlepše dvorište u Srbiji

Domaćica iz Čačka, Mladena Gojković pored toga što odlično kuva i peva, od nedavno se diči i trećom nagradom za najlepše dvorište u Srbiji.

Mladena Gojković poznata je pre svega zbog izuzetne umešnosti u spremanju starih srpskih jela, ali interpretaciji izvornih pesama.

Za svoje umeće i talente dobila je brojne nagrade. Međutim, priznanje na koje je najviše ponosna je osvojeno treće mesto za najlepše dvorište u Srbiji.

I pored toga što stanuje u stambenoj zgradi u Nemanjinoj ulici, Mladena je želela ne samo da njen balkon izgleda lepo, već se postarala da uredi i prostor ispred nedavno renovirane zgrade.

Na taj način, kako ona kaže, oplemenjuje i sebe i okolinu.

Pred zimu, zajedničko dvorište izgubilo je dosta od svog raskošnog izgleda, ali će na proleće ponovo privlačiti poglede prolaznika.

Mladenina želja je da svojim primerom podstakne svoje sugrađane, kako bi dvorišta Čačka bila prepoznatljiva po cveću i zelenilu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи